Javastraat 42

3818 RC Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 450.000,- k.k.
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
75 m2
Totale kadestrale oppervlakte
230 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment in Amersfoort een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal. Op een fraaie locatie in het Leusderkwartier is deze sfeervolle tussenwoning gelegen. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 230m² en kan nog geheel naar wens gemoderniseerd worden. De mogelijkheid bestaat onder andere om uit te bouwen aan de achterzijde. De woning is nabij alle voorzieningen gelegen. Het uitgebreide en uitstekende winkel aanbod van de Leusderweg waaronder grote supermarkten, diverse delicatessenwinkels en speciaalzaken. Het historische centrum van Amersfoort met al zijn restaurants en terrassen is binnen enkele minuten te bereiken, net als het NS-centraal station en diverse uitvalswegen. Het bosgebied Klein Zwitserland en de natuurgebieden Nimmerdor en Den Treek zijn op fiets- of wandelafstand te bereiken. Dit beschermde natuurgebied loopt door tot aan de Utrechtse Heuvelrug. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes en er zijn meerdere mountainbike routes aangelegd.

IndelingBegane grond: entree/ hal, toilet met fonteintje, meterkast, trap naar de kelder op stahoogte. Vanuit de hal is de dichte keuken en de woonkamer te bereiken deze beschikt over een basic keukenblok. De wasmachine aansluiting is hier aanwezig en ook de C.V-ketel (2011). De woonkamer beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. De diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten. Door de diepte van de tuin kan er op elk moment van de dag van de zon worden genoten. De tuin beschikt over een vrijstaande stenen berging en is bereikbaar middels een achterom. Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers van een goed formaat waarvan 1 met eigen wastafel. Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar, het is een open verdieping waar nu een klein dakraam aanwezig is. Met een wat groter dakraam is dit een erg prettige ruimte en goed bruikbaar als slaapkamer.

Kenmerken

– Bouwjaar 1920 – Woonoppervlakte 75 m² – Perceeloppervlakte 230m² – Zelfbewoningsplicht de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij Notariaat van der Weij te Nijkerk