Over ons

Bij Telman & Van Leeuwen Makelaars realiseren wij ons goed dat het aankopen of verkopen van een woning voor u een ingrijpende kwestie is. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten kunnen er bij komen kijken: van prijsadvies, bouwkundige keuring, onderhandelingen tot de uiteindelijke overdracht en nazorg.

Vanzelfsprekend wilt u het maximale uit de verkoop van uw woning halen en bij een eventuele aankoop zo min mogelijk betalen. Dit betekent dat u in een korte periode talloze belangrijke keuzes moet maken. Kiezen is makkelijk als u kennis van zaken heeft. Wij helpen u graag om vóóraf de juiste afwegingen te maken. In onze professionele aanpak staat een doortastende en enthousiaste begeleiding centraal.

Onze diensten

Bij Telman & Van Leeuwen makelaars zijn wij van alle markten thuis. Of u nou opzoek bent naar een verkoopmakelaar, aankoopmakelaar of taxateur, wij helpen u graag en passen onze dienstverlening aan op uw situatie. Wat u van ons mag verwachten? Een persoonlijk en deskundige aanpak vanuit de gedachte dat wij dagelijks met de woningmarkt te maken hebben maar u als klant niet.