Begeleiding bij het afsluiten van uw hypotheek

Telman & Van Leeuwen Makelaars is u graag van dienst bij het afsluiten van hypotheken. Wellicht gaat u een woning kopen, verkopen of verbouwen: er zijn verschillende redenen om een hypotheek af te sluiten. Wij helpen u daar graag bij.

Erkend hypotheekadviseur

Telman & Van Leeuwen Makelaars is een erkend hypotheekadviseur. Wij kunnen voor u alle vormen van hypotheken inzichtelijk maken en samen met u bepalen welke hypotheek het beste bij uw situatie past. Een hypotheekadviseur is onafhankelijk en zet de voordelen van diverse geldverstrekkers voor u op een rij. Ook indien u nog in de ori├źnterende fase bent kan het zinvol zijn om alvast een hypotheekberekening te laten maken.

Waarom Telman & Van Leeuwen Makelaars?

Indien u een hypotheek gaat afsluiten wilt u natuurlijk geholpen worden door een betrouwbare hypotheekadviseur. Waarom zou u voor Telman & Van Leeuwen Makelaars moeten kiezen? Wij onderscheiden ons van andere kantoren door onze persoonlijke aandacht voor de wensen van de klant. Al onze medewerkers zijn vakkundig, gediplomeerd en hebben ruime ervaring met hypotheken. Onze hypotheekadviseurs staan kosteloos en geheel vrijblijvend voor u klaar, zelfs in de avonduren en indien gewenst bij u thuis. U kunt bij ons tevens terecht voor onder meer de aankoop of verkoop van een woning.