Hinderstein 46

3813 RM Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 250.000,- k.k.
Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
63 m2
Totale kadestrale oppervlakte
0 m2
Aantal slaapkamers
2

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk 23 december 2021 om een afspraak te maken bij de woning. Geen huurder van één van bovenstaande instanties? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. Op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de wijk Schothorst is dit lichte 3-kamerappartement gelegen. Het appartement beschikt over een prachtig vrij uitzicht over de waterpartij, twee slaapkamers, een berging op de begane grond en is geheel naar eigen smaak en wens aan te passen. De ligging is zeer centraal om de hoek van winkelcentrum Schothorst, meerdere (basis)scholen en Park Schothorst. Station Schothorst en de uitvalswegen (A1 en A28) zijn eveneens goed bereikbaar. I N D E L I N G:

Begane grond: centrale hal/entree met intercom, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

1e verdieping entree/hal appartement met meterkast en separate toiletruimte. Aan de voorzijde bevinden zich twee in grootte variërende slaapkamers waarvan één met vaste kast voorzien van C.V.-installatie. De badkamer beschikt over een inloopdouche en een wastafel. De lichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van het complex en geeft een prachtig vrij uitzicht over de waterpartij. Er is een open verbinding met de keuken en er is toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten. K E N M E R K E N :
  • bouwjaar 1985
  • woonoppervlakte 63 m²
  • geheel naar eigen smaak en wens aan te passen
  • 2 slaapkamers
  • vrije parkeerplaatsen bij het complex
  • de maandelijkse servicekosten bedragen € 98,44
  • zelfbewoningsplicht van toepassing Het transport zal plaatsvinden bij Veldhuizen, Beens & van de Castel Notarissen te Amersfoort.