Graaf Adolflaan 53

3818 DB Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 185.000,- k.k.
Bouwjaar
1983
Woonoppervlakte
40 m2
Totale kadestrale oppervlakte
0 m2

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk 23 december 2021 om een afspraak te maken bij de woning. Geen huurder van één van bovenstaande instanties? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. Aan de rand van het historische stadscentrum van Amersfoort is deze lichte studio gelegen. De studio heeft een centrale, maar toch rustige ligging net buiten de dagelijkse drukte van het centrum. De vele delicatessenzaken en winkels aan de Leusderweg en het Centraal Station bevinden zich op loopafstand. De ruimte is geheel naar eigen smaak en wens aan te passen. I N D E L I N G:

Begane grond: centrale hal/entree met intercom, bellentableau, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

1e verdieping entree/hal appartement, toegang tot keuken met meterkast en open doorgang naar de lichte woon-/slaapkamer. Hier bevindt zich een vaste kast voor het opbergen van spullen en een frans balkon. Vanuit deze ruimte is nog een vaste kast bereikbaar met C.V.-opstelling en doorgang naar de badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. K E N M E R K E N :
  • bouwjaar 1983
  • woonoppervlakte 40 m²
  • studio aan de rand van centrum
  • geheel naar eigen smaak en wens aan te passen
  • de maandelijkse servicekosten bedragen € 51,63
  • zelfbewoningsplicht van toepassing Het transport zal plaatsvinden bij Veldhuizen, Beens & van de Castel Notarissen te Amersfoort.