Geulstraat 43

3812 KN Amersfoort

Status
Verkocht onder voorbehoud
Woningprijs
€ 295.000,- k.k.
Bouwjaar
1935
Woonoppervlakte
79 m2
Totale kadestrale oppervlakte
192 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment in Amersfoort een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal. Geen huurder van één van bovenstaande instanties? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. In het sfeervolle Soesterkwartier gelegen hoekwoning met diepe tuin en stenen berging en 8 zonnepanelen. Gelegen in een gezellig straatje, op enkele minuten van de binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Ook winkels, scholen en sportvoorzieningen bevinden zich in de buurt. Een woning met vele mogelijkheden!

IndelingBegane grond: hal/entree, meterkast, trapkast en toilet met fontein. Doorzon woonkamer met loopdeur naar de achtertuin. Half open keuken voorzien van standaard keukenblok en de bijkeuken. De aangebouwde bijkeuken is voorzien van de wasmachine aansluiting en middels een schuifpui is er toegang tot de achtertuin.

Tuin: de diepe achtertuin is op het noorden gelegen en nog aan te leggen naar eigen wens en smaak. De tuin beschikt over een vrijstaande stenen berging en achterom. Eerste verdieping: overloop, drie in grootte variërende slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het balkon, badkamer met douche en wastafel. Zolder: middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelplaats CV-ketel (2017).

Kenmerken

  • bouwjaar 1935
  • woonoppervlakte 79 m² (exclusief bergvliering)
  • perceeloppervlakte 192 m²
  • diepe achtertuin
  • deels kunststof kozijnen
  • volledig dubbel glas
  • zelfbewoningsplicht
  • de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij Notariaat van der Weij te Nijkerk