Sumatrastraat 4

3818 RG Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 525.000,- k.k.
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
83 m2
Totale kadestrale oppervlakte
435 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE ANIMO VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia in Amersfoort? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk 21 februari 2022 om een afspraak te maken bij de woning. Geen huurder van Portaal, de Alliantie of Omnia in Amersfoort? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. In één van de straten van het geliefde “Bergkwartier” ligt deze karakteristieke twee-onder-één-kapwoning. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 435 m² en beschikt hierdoor over een achtertuin van ruim 44 meter diep! Er zijn drie slaapkamers aanwezig, een moderne badkamer en de wanden zijn glad gestuukt. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en dakisolatie. De ligging is zeer centraal in de nabije omgeving de winkels aan de Leusderweg, het historische stadscentrum van Amersfoort met haar gezellige winkels en terrassen, meerdere (basis)scholen, sportfaciliteiten en het Centraal Station. Ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar. I N D E L I N G:

Begane grond: entree/hal met meterkast, toegang tot kelder en badkamer is netjes, in lichte kleurstelling en voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en geeft middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De dichte keuken is eveneens aan de achterzijde gevestigd en hier bevindt zich tevens de wasmachine-/drogeropstelling en een deur naar de achtertuin.

1e verdieping overloop met vlizotrap naar zolder, drie in grootte variërende slaapkamers met dakkapel. Zolder: bereikbaar via een vlizotrap, veel bergruimte en hier bevindt zich de C.V.-opstelling (2014). Tuin en berging: de woning is gelegen op een perceel van maar liefst 435 m² en de achtertuin is circa 44 meter diep! Er bevindt zich een vrijstaande stenen berging en een houten berging voor het stallen van fietsen en tuingereedschap. K E N M E R K E N :
  • bouwjaar 1920
  • woonoppervlakte 83 m²
  • perceeloppervlakte 435 m²
  • karakteristieke twee-onder-één-kapwoning
  • in het geliefde “Bergkwartier”
  • ruim 44 meter diepe achtertuin
  • gemeentelijk stadsgezicht
  • moderne badkamer
  • zelfbewoningsplicht van toepassing Het transport zal plaatsvinden bij Veldhuizen, Beens & van de Castel Notarissen te Amersfoort.