Klarissenstraat 94

3813 CH Amersfoort

Status
Verkocht onder voorbehoud
Woningprijs
€ 225.000,- k.k.
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
46 m2
Totale kadestrale oppervlakte
0 m2
Aantal slaapkamers
1

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment in Amersfoort een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal. Licht 2-kamer appartement met vrij uitzicht over waterpartij en groenstrook. Het appartement heeft een zonnig balkon op het zuidwesten en is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met gedeelde berging op de begane grond. Nabij centrum van Amersfoort en Hoogland, winkels, NS station, uitvalswegen en voorzieningen.

IndelingBegane grond: trapopgang naar 1e verdieping.

1e Verdieping entree/hal, lichte woonkamer met open keuken en doorgang naar het zonnige balkon met fraai uitzicht. Vanuit de hal is slaapkamer bereikbaar, de badkamer met vaste wastafel, douche en toilet en de berging met opstelling cv-ketel en aansluiting wasmachine en droger.

Kenmerken

– bouwjaar 1979 – servicekosten € 101,83 per maand – woonoppervlakte 46 m² – energielabel – zonnig balkon op het zuidwesten – zelfbewoningsplicht de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij Notariaat van der Weij te Nijkerk