Jasmijnstraat 3

3812 XZ Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 295.000,- k.k.
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
79 m2
Totale kadestrale oppervlakte
120 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment in Amersfoort een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal. Geen huurder van één van bovenstaande instanties? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. Charmante jaren ‘30 tussenwoning gelegen in de populaire wijk het Soesterkwartier. Een karakteristieke en gezellige wijk met veel voorzieningen zoals scholen, winkels, bos Birkhoven, openbaar vervoer, centraal station en op loopafstand gelegen van de historische binnenstad van Amersfoort. Maar ook het Eemplein met de bibliotheek, bioscoop en zijn gezellige restaurants zijn op loopafstand gelegen.

IndelingBegane grond: entree/hal, toilet met fonteintje en meterkast en een originele granitovloer. Woonkamer met toegang tot de half open keuken. De keuken beschikt over een basic keukenblok en toegang tot de trapkast. In de keuken is tevens de wasmachineaansluiting te vinden. Vanuit de keuken is de badkamer bereikbaar, deze beschikt over een douche en een wastafel.

1e verdieping overloop met vaste kast, drie in grootte variërende slaapkamers, mocht er een wens zijn voor een badkamer op de eerste verdieping, dan is de kleinste kamer hier uitermate geschikt voor. Zolder: middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping, royale ruimte met de c.v. ketel (2017). Door een vaste trap te plaatsen is het mogelijk om meer woonoppervlakte toe te voegen. De achtertuin op het oosten is voorzien van bestrating ook staat er een vrijstaande stenen berging en is er een achterom aanwezig. In de groene voortuin, gelegen op het westen is het met name in de late middag en avond heerlijk zitten.

Kenmerken

  • bouwjaar 1922
  • woonoppervlakte ca. 79m²
  • perceeloppervlakte 120 m²
  • 3 slaapkamers
  • zelfbewoningsplicht de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij Notariaat van der Weij te Nijkerk