Anjerstraat 19

3812 ZC Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 315.000,- k.k.
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
77 m2
Totale kadestrale oppervlakte
140 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia in Amersfoort? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Reageer dan uiterlijk 28 februari 2022 om een afspraak te maken bij de woning. Geen huurder van Portaal, de Alliantie of Omnia in Amersfoort? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. In het gezellige en populaire “Soesterkwartier” is deze karakteristieke middenwoning uit de jaren ’20 gelegen. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, een ruime bergvliering en de achtertuin is gelegen op het oosten. De woning is geheel naar eigen smaak en wens aan te passen aan de hedendaagse woonwensen. Het historische stadscentrum van Amersfoort, het Eemkwartier, het Centraal Station, diverse winkels, supermarkten, (basis)scholen, en veel groen-, sport- en speelvoorzieningen liggen in de nabije omgeving. Ook de uitvalswegen A1 en A28 zijn binnen een paar minuten met de auto bereikbaar. I N D E L I N G:

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar 1e verdieping. Toegang tot lichte doorzon woonkamer, dichte keuken met eenvoudig keukenblok en C.V.-opstelling, toegang tot 2e hal met deur naar achtertuin, separate toiletruimte en badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel.

1e verdieping overloop met dakkapel en vlizotrap naar bergvliering, royale, 1e slaapkamer aan de voorzijde voorzien van vaste kast en dakkapel, 2e kleine slaapkamer aan de voorzijde met dakkapel, 3e slaapkamer aan de achterzijde eveneens met dakkapel. Vliering: te bereiken middels een vlizotrap, voorzien van dakraam en voldoende ruimte voor het opbergen van spullen. Tuin en berging: de achtertuin is gelegen op het oosten en heeft veel mogelijkheden. Er is tevens een vrijstaande stenen berging aanwezig voor het stallen van fietsen en tuingereedschappen en deze is bereikbaar via een achterom. K E N M E R K E N :
  • bouwjaar 1922
  • woonoppervlakte 77 m²
  • perceeloppervlakte 140 m²
  • geheel naar eigen smaak en wens aan te passen
  • drie slaapkamers
  • royale bergvliering
  • achtertuin op het oosten
  • vrijstaande stenen berging
  • zelfbewoningsplicht van toepassing Het transport zal plaatsvinden bij Veldhuizen, Beens & van de Castel Notarissen te Amersfoort.