Anjerplein 18

3812 ZA Amersfoort

Status
Verkocht
Woningprijs
€ 299.000,- k.k.
Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
82 m2
Totale kadestrale oppervlakte
120 m2
Aantal slaapkamers
3

Geen brochure beschikbaar

Omschrijving

Er is een voorrangsregeling voor sociale huurders van Portaal, de Alliantie en Omnia van toepassing. Huurt u op het moment in Amersfoort een sociale huurwoning van Portaal, de Alliantie of Omnia? Dan kunt u in aanmerking komen voor deze voorrangsregeling. Voor alle voorwaarden kunt u kijken op de website van Portaal. Geen huurder van één van bovenstaande instanties? U kunt gewoon een bezichtiging inplannen, echter worden eerst biedingen van eventuele huurders besproken. Charmante jaren ‘30 tussenwoning gelegen in de populaire wijk het Soesterkwartier. Een karakteristieke en gezellige wijk met veel voorzieningen zoals scholen, winkels, bos Birkhoven, openbaar vervoer, centraal station en op loopafstand gelegen van de historische binnenstad van Amersfoort. Maar ook het Eemplein met de bibliotheek, bioscoop en zijn gezellige restaurants zijn op loopafstand gelegen.

IndelingBegane grond: entree/hal, toilet met fonteintje en meterkast. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken, hier bevindt zich de trap naar de eerste verdieping. Aan de achterzijde is de keuken gesitueerd, de keuken beschikt over een simpel keukenblok. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer, deze bestaat uit een douche en wastafel.

1e verdieping overloop, drie slaapkamers. Zolder: middels een vlizotrap te bereiken zolderverdieping. De achtertuin op het oosten is voorzien van bestrating en groene borders ook staat er een vrijstaande stenen berging en is er een achterom aanwezig. In de groene voortuin, gelegen op het westen is het met name in de late middag en avond heerlijk zitten.

Kenmerken

  • bouwjaar 1922
  • woonoppervlakte ca. 82 m²
  • perceeloppervlakte 120 m²
  • 3 slaapkamers
  • zelfbewoningsplicht Het transport zal plaatsvinden bij Veldhuizen, Beens & van de Castel Notarissen te Amersfoort